foradia camaraalcoi

Donem el primer pas cap a la desescalada 1200 hores després

La fotògrafa Diana Sanus ha captat amb el seu objetiu els primers instants, la felicitat de la gent, i sobretot el respecte i la responsabilitat de veïns i veïnes

Iniciem uns moments importants dins la crisi sanitària que estem patint, l’oportunitat d’eixir al carrer, i de reflectir la responsabilitat ciutadana. Diana Sanus viu els instants inicials per a Les Muntanyes, que mostrem amb una especial galeria fotogràfica.

1200 hores després el Govern d’Espanya va informar que els primers dies de maig, es podria eixir al carrer, a fer esport de forma individual, o donar un passeig, sols amb persones amb les quals convivim, sempre dins dels horaris establerts per les autoritats sanitàries.

A casa eren moments importants, per fi podríem veure els nostres carrers de nou, i s’ha notat que hi havia ganes. El primer pas en la desencalada important aquest primer fi de setmana de maig, ha sigut la reobertura del Mercadet de Batoi.

Però no sols s’havia de demostrar les ganes que teníem d’eixir de les nostres cases, també és moment de demostrar que som una societat responsable, que sabem seguir les indicacions de les administracions, i hem de demostrar que volem que la situació acabe el més prompte possible.

La fotògrafa Diana Sanus ha captat amb la seva Nikon els primers instants, la felicitat de la gent, i sobretot el respecte i la responsabilitat de veïns i veïnes.

Sens dubte aquests moments impliquen un canvi després de quasi 50 dies de quarantena, i el principi del camí cap a la desescalada, i a la “nova” normalitat.

Font: Redacció | Diana Sanus./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *