lasarga participatius

La part més solidària de la Festa

Primer van ser els membres de l'esquadra de negres del capità moro de la Filà Cordó, 2020, i s'han sumat a aquesta iniciativa els esquadrers de la capitania dels Ligeros del 2021

Esquadrers del cordoneros a la part de dalt i esquadrers dels Ligeros baix

Aquesta pandèmia està mostrant la cara més solidària de la societat. Són moltes les donacions i les acciones que entitats, institucions i persones anònimes estan fent per tal d’ajudar en moments tan complicats, i des del món de la festa també han volgut solidaritzar-se amb la causa.

En la jornada del diumenge 29 de març, els membres de l’esquadra de negres de la capitania de la Filà Cordó del 2020 van anunciar que anaven fer una donació de 1.200 euros a la Creu Roja d’Alcoi per tal d’ajudar a superar aquesta malaltia.

Els membres d’aquesta esquadra, a més, desitgen que tots aquells afectats tinguen una ràpida recuperació i volen agrair la tasca del personal sanitari, les forces de seguretat, transportistes i a totes aquelles persones que estan col·laborant durant aquesta crisi sanitària.

Ara, els membres de l’esquadra de negres del capità moro de la Filà Ligeros per al 2021, han seguit l’exemple dels seus companys festers i han fet una aportació de 1.300 euros també a Creu Roja.

Els dos grups de festers estan convençuts que per a gaudir al màxim de les pròximes festes, siguen quan siguen, primer s’ha de superar aquesta situació i aconseguir que tots visquen els Moros i Cristians amb “una intensitat especial”.

Font: Redacció./

ajualcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *