foradia subscriutegrat

Alcoi se solidaritza a la porta del geriàtric DomusVi fent sonar sirenes i forts aplaudiments del veïnat

La caravana en el seu recorregut per la ciutat també ha visitat els centres de salut d'Alcoi per a donar suport als professionals de la Sanitat

Tots els dies a les vuit de la nit les mostres de solidaritat continuen succeint per tots els punts d’Alcoi, però la nit d’ahir va ser especialment emotiva a la residència de majors Domus Vi en el carrer Oliver.

En la porta del geriàtric alcoià en l’antic Hospital d’Oliver, membres del cos de Policia, Bombers i ambulàncies, feien sonar les sirenes acompanyades dels aplaudiments de veïns i veïnes del carrer, en mostra de l’afecte d’alcoianes i alcoians.

Cada nit el poble trau el cap als balcons i finestres per omplir d’ànims la ciutat amb forts aplaudiments al pas de la caravana, en el seu recorregut per la ciutat també han visitat els centres de salut d’Alcoi, per a donar suport als professionals de la Sanitat.

En paraules de l’alcalde Toni Frances, “Alcoi és una ciutat que sempre respon. És una ciutat solidària i ho estem demostrant una vegada més amb la resposta que estem veient per part de la ciutadania”.

La lluita contra el covid-19 continua cada dia, si cap amb més força per tots els que estem a casa, i seguim recolzant i animant als professionals de la sanitat, policies, protecció civil, bombers, i els que es posen en risc pel benestar del poble.

El poble d’Alcoi està a casa i ha pres responsabilitat, davant de la magnitud de la pandèmia del coronavirus que es desenvolupa en el territori valencià i especialment al geriàtric d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *