foradia camaraalcoi

Nova compareixença de la consellera Ana Barceló

El nombre de nous positius és de 398, 27 a la província de Castelló, 182 a la d'Alacant i 189 a la província de València

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut com cada matí per a explicar com va l’evolució de la COVID-19 al País Valencià.

En les últimes 24 hores s’han registrat 398 positius al nostre territori, 27 d’ells són de la província de Castelló, 182 de la d’Alacant, i 189 de la província de València. Aquests nous casos fan que la xifra total de positius actualment siga de 5.508.

Una altra de les xifres que ha facilitat Barceló ha sigut el nombre de víctimes mortals que portem en aquesta crisi. Des del dia d’ahir fins hui, 29 persones han perdut la vida per culpa del coronavirus, 339 des de que va començar aquesta crisi sanitària. 34 han sigut a la província de Castelló, 147 a la província d’Alacant i 158 a la de València.

Respecte a les bones notícies, el nombre de persones que han rebut l’alta s’ha incrementat un 8% respecte ahir, ja que ja són 200 malalts els que han superat a la COVID-19. 9 d’aquestes persones són de la província de Castelló, 53 de la província d’Alacant, i 138 són de la de València.

Pel que fa a les residències d’ancians, ara mateix són 72 residències a tota la Comunitat Valenciana, amb un total de 431 residents i 112 treballadors que han donat positiu.

Barceló ha anunciat que s’està ultimant el procediment perquè totes les oficines de farmàcia puguen portar els medicaments als domicilis de les persones que tenen mobilitat reduïda o que estiguen dins de grups de risc enfront del coronavirus. Aquesta mesura s’ha pres per tal d’evitar els desplaçaments d’aquests col·lectius i per tant, reduir el risc de contagi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *