foradia subscriutegrat

Podem Alcoi demana la creació d’una oficina virtual d’informació sobre les ajudes econòmiques

Des de la formació morada s'està treballant per a ampliar les propostes que s'han fet des del Govern Municipal

En Podem Alcoi estan preocupats per la situació social i econòmica que s’està desencadenant amb aquesta crisi sanitària. És per això, que des de la formació s’està treballant per ampliar la proposta que han fet des del Govern Municipal.

Cristian Santiago, portaveu de Podem a l’Ajuntament ha assenyalat que “És imprescindible que l’Ajuntament, com administració més propera a la ciutadania, no deixe a ningú enrere. I acompanye a la gent treballadora durant aquesta batalla contra el coronavirus“.

És una bona notícia que des de l’Ajuntament es sumen més ajudes a les ja anunciades pel Govern Central i el Botànic. Perquè és imprescindible potenciar l’Escut Social davant d’aquesta crisi i destinar els recursos necessaris“, ha destacat Santiago.

Però, a més a més, des de Podem han proposat que s’habilite una oficina virtual d’informació i assessorament de les ajudes econòmiques pel coronavirus per a començar a canalitzar i coordinar les ajudes que puguen arribar des de l’Estat, la Generalitat i el mateix Ajuntament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *