foradia subscriutegrat

El taller de pintura creativa des de l’estudi de Ximo Canet estrena ‘Art a Casa’

'Art&Cultura' via internet en la web lesmuntanyes.com • A més a més, també podeu participar i enviar les vostres obres d'art amb el títol 'Taller de Pintura Ximo Canet'

L’artiste Ximo Canet des del seu confinamet a Alcoi crea un taller pintura creativa, i ens mostra la tècnica de l’oli sota l’aigua, el jaspiat. Tot per a que xiquetes i xiquets com per a majors i per a gaudir d’una estona de creativitat.

Ximo resisteix les setmanes de confinament a casa, i vol dedicar-nos el seu art i les seues satisfaccions, a més a més de segur que aprendre’m d’ell aquesta divertida i dinàmica tècnica, apta per a xiquets i adults.

Estrenem ‘Art a Casa’ un espai de cooperació perquè els que estan a casa també mereixen un aplaudimen, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi,

Materials per a l’activitat

Una o diverses cubetes, es poden gastar de reciclatge, aigua, cola en pols o gelatina, pintures a l’oli, dissolvent, trementina o aiguarràs sense olor, si no es té canviar per oli de lli o gira-sol, pinzells o pipetes, gotets de plàstic, tarros de vidre o llaunes reciclades, i fulls de paper, cartolines, papers diversos, periòdics

Anem a pintar!

A la cubeta fiquem l’aigua i dissolvent una mica de la gelatina o cola, preparem les pintures amb els tarros, gotets u altres dissoltes a gust amb l’oli, dissolvent, aiguarràs o trementina, remeneu-ho. I ara a fruir.

Fiqueu gotes de pintura de diversos colors sota l’aigua. Espereu. Intenteu donar-li forma. I depositeu el paper dintre la cubeta. El traeu amb cuidaet. I ja està, meravella creada. Podeu dibuixar abans i així dirigiu els colors. Una vegada sec també es pot pintar al damunt.

Entre altres coses amb aquesta divertida tècnica es poden fer separadors llibres, carpetes per a guardar els dibuixos, pots pels llapis, papers per enquadernar, restauració d’objectes… I més.

A més a més, també podeu participar i enviar les vostres obres d’art a info@elgrat.com amb el títol ‘Taller de Pintura Ximo Canet’ i les anirem publicant a la web. 

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *