Foradia parentesisajudalcoi

El nombre de persones que han superat la COVID-19 ja és major que el de víctimes mortals

En les últimes 24 hores, segons ha informat Ana Barceló, 160 persones han rebut l'alta, el que suposa que ja s'hagen curat 592 persones

Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, ha comunicat com cada dia com va l’evolució de la crisi sanitària a la Comunitat Valenciana. La consellera ha començat novament aquesta compareixença amb bones notícies, i és que, per primera vegada el nombre de persones que han rebut l’alta és major que el de víctimes mortals.

En les últimes 24 hores, 160 persones han superat aquesta malaltia, el que fa que ja siga un total de 592 persones que s’han curat. 35 d’ells són de la província de Castelló, 209 són de la província d’Alacant, i 348 de la de València.

Actualment, han perdut la vida 511 persones per culpa del coronavirus. Per províncies 50 són de Castelló, 219 d’Alacant i 242 de València.

Barceló també ha informat sobre els nous casos de COVID-19 en les últimes 24 hores al País Valencià. Des del dia d’ahir s’hi han comptabilitzat 316 nous casos. 43 a la província de Castelló, 125 a la província d’Alacant, i 148 a la de València.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *