foradia pressupostparticipatiualcoi

Josep Sou ens deleita en una performace a ‘Art a Casa’ des del seu confinament a La Marina

'Art&Cultura' via internet en la web lesmuntanyes.com • Si teniu la inspiració per a crear un poema visual enviar a info@elgrat.com sota el títol ‘Poesia Visual a Josep Sou’

Seguim a l’espai videogràfic ‘Art a Casa’ per mantenir contacte entre la gent de la Cultura i l’Art, aquests dies d’aïllament a casa. Un estimat alcoià Josep Sou des de La Marina ens regala una performance plena de força i ànims, ‘whatsap!’.

El professor Josep Sou, és el nostre convidat d’avui, una persona polifacètica, que passa aquestes setmanes d’aïllament treballant i investigant vessants com l’escriptura i la poesia visual.

Al seu confinament, Sou resisteix aquestes setmanes, i ho recrea en una performance avantguardista al voltant de l’estat d’alarma, i imagina la inquietud que estem immersos. 

A més a més, si teniu la inspiració per a crear un poema visual el podeu enviar a info@elgrat.com sota el títol ‘Poesia Visual a Josep Sou’, i els anirem publicant a la web.

Seguim mantenint contacte en ‘Art a Casa’ un espai de cooperació, perquè els que estan a casa també mereixen un aplaudiment, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *