foradia subscriutegrat

Ferran Mora interpreta la Muixeranga la música valenciana en ‘Art a casa’

'Art&Cultura' via internet en la web lesmuntanyes.com • En aquesta nova edició el nostre convidat Ferran Mora ens deleita amb la seua dolçaina per a gaudir de la cultura valenciana

Seguim a l’espai videogràfic ‘Art a Casa’ per mantenir el contacte a la Cultura de valencianes i valencians aquests dies de confinament. En aquesta nova edició el nostre convidat Ferran Mora ens deleita amb la seua dolçaina.

Ferran Mora i la seua dolçaina, ens fa gaudir de la cultura valenciana interpretan la Muixeranga, la fa sonar ben nostra. En aquesta nova entrega amb la Cultura del País Valencià sona el nostre himne en ‘Art a Casa’.

Recordem que el dia 25 d’abril al País Valencià commemorem la Batalla d’Almansa en l’any 1707. Un dia que serveix per a reivindicar les tradicions i la Cultura de la nostra terra. Aquest dia de l’any 1707 el poble valencià va perdre els furs.

Una finestra per a compartir aquests dies a casa, i anem parlant amb els diferents artistes, escriptors, pintors, músics, poetes, etc. que ens mostren el seu art.

Art a Casa’ un espai de cooperació per mantenir en contacte la Cultura, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *