foradia subscriutegrat

Bellreguard destina els diners de les festes suspeses per la Covid-19 a la millora i adequació de centres educatius

Una modificació del pressupost, així com una ajuda de la Diputació de València, permeten destinar 110.483 euros a treballs en el col·legi i l’EPA

Una de les obres que s’estan desenvolupant al CEIP Gregori Mayans i Ciscar./

Per la necessitat de complir les normes imposades per la Covid-19, les Festes a Bellereguard no se celebren enguany, així el Govern municipal destinarà els diners consignats d’aquest any per a millorar les condicions dels centres educatius.

L’alcalde, Àlex Ruiz ha explicat, “ens haguera agradat poder celebrar les festes com cada any, però ja que no pot ser així, hem pres la decisió de destinar els diners a atendre assumptes prioritaris com ara l’ensenyament”.

A més a més ha afegit,sempre una necessitat bàsica i com a tal figura com una de les línies principals d’actuació de l’Equip de Govern”.

Els treballs al CEIP Gregori Mayans i Ciscar han començat ja, mentres que els de l’EPA ho faran en propers dies.

Per a la regidora d’Educació, Marta Avargues, “l’educació és si cap encara més important en el moment actual” de crisi sanitària, atès que “invertir en ella és invertir en més garanties per a la igualtat d’oportunitats i accés al coneixement”.

Mitjançant una modificació del pressupost d’enguany, l’Ajuntament destinarà 50.000 euros de l’àrea de Cultura Festiva a noves inversions en materia educativa.

Una quantitat que es complementa amb altres 38.000 euros d’una subvenció rebuda de la Diputació de València per a millores en la EPA, 5.999 euros del Servei Municipal d’Aigua i 16.483,96 euros de la partida d’Urbanisme Sostenible.

Tot junt fan una inversió total de 110.482,96 euros en millores tant al CEIP Gregori Mayans i Ciscar com a l’Escola Permanent d’Adults (EPA).

Entre eixes millores s’hi inclouen algunes per garantir una major seguretat atenent a la situació de crisi sanitària, com la instal·lació de mampares i altres elements per tancar i separar espais, maquinària de desinfecció.

També aprofitarà la inversió per acabar amb altres problemes, com la reparació d’una fuita d’aigua o d’humitats, així com altres treballs de fontaneria, jardineria i obres diverses.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *