foradia subscriutegrat

Alcoi ha rebut 120.000 euros de la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives

Aquests diners es destinaran a ajudes d'emergència per a persones vulnerables com persones grans, dependents, sense llar, famílies monoparentals i alumnat afectat pel tancament dels centres educatius

L’Ajuntament d’Alcoi ha rebut una ajuda de 120.020 euros de la Generalitat Valenciana, concretament de la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Aquests diners aniran destinats a ajudar a aquells que més ho necessiten com per exemple persones grans, dependents, sense llar, famílies monoparentals i alumnat afectat pel tancament dels centres educatius.

Cal dir que són ajudes excepcionals, i es divideixen en ajudes d’emergència individuals i ajudes per a garantir l’alimentació d’infants en situació de vulnerabilitat.

D’aquests diners, 8.260 són per a garantir l’alimentació de l’alumnat vulnerable que ara ja no té menjador escolar. 82.529 són per a ajudes individuals i 19.222 euros per a Serveis d’Ajuda a Domicili (SAD). Les ajudes seran a càrrec de les arques autonòmiques però, són gestionades pels serveis socials de cada ajuntament.

Aranza de Gracia, regidora de Polítiques Inclusives, explica que “aquestes ajudes de Conselleria ens permetran seguir desenvolupant tots els serveis que hem posat en marxa des de l’Ajuntament d’Alcoi des de l’inici de la crisi: el catering a menors, ajudes per a menjar a través de Creu Roja, l’alberg per a persones sense sostre, les ajudes a persones grans que viuen soles i el telèfon d’atenció psicològica. Com tots sabem, aquesta situació d’excepcionalitat afecta de manera especial a les persones vulnerables que, en aquestes setmanes, han vist complicar-se molt el seu dia a dia, pel que seguim treballant amb tots els recursos humans i econòmics possibles per pal·liar les necessitats bàsiques dels grups més vulnerables“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *