foradia subscriutegrat

Es busquen solucions per a donar suport al teixit cultural d’Alcoi

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi està realitzant un estudi de la situació d'entitats i persones creadores relacionades amb el món de la cultura

L’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant la regidoria de Cultura, donarà suport al teixit cultural de la ciutat. Perquè açò siga possible, des d’aquesta regidoria s’estan realitzant estudis sobre la situació d’entitats i persones relacionades amb la cultura d’Alcoi. En el dit estudi s’analitza la situació actual i la que es preveu per a quan finalitze l’Estat d’Alarma, tenint en compte la situació econòmica i totes les possibles despeses que s’hauran d’afrontar.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha explicat què: “Som conscients que moltes accions i activitats que havíem previst serà molt difícil que les puguem dur a terme, per això, estem estudiant des de la regidoria com reconduir eixos recursos econòmics de diferents partides per tal de donar suport al teixit cultural”, a més a més, afegeix: “D’aquesta crisi hem d’eixir tots junts“.

Com ja ha dit Llopis, s’està estudiant com reconduir aquestes partides i poder donar suport econòmic, logístic i administratiu. Aquestes ajudes s’adaptaran a cada entitat o persona, per això s’està fent un estudi detallat.

El regidor de Cultura a més, sap que: “els espais culturals seran dels últims en poder tornar a obrir, i no ho faran en les condicions habituals, per això l’Ajuntament estarà amb el teixit cultural, donant-li suport“.

Cal destacar que aquestes ajudes han de comptar amb el vistiplau de la Intervenció, així com dels serveis jurídics de l’Ajuntament.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *