foradia camaraalcoi

Dos positius i 5 morts més al Departament de Salut d’Alcoi

La pandèmia continua cobrant-se vides a les nostres comarques i a la Comunitat Valenciana, a pesar que en les últimes 24 hores s'han donat 342 altes en tot el País Valencià

Ja són moltes setmanes de confinament i encara continuen les males notícies en aquesta pandèmia que pareix que no tinga fi. La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló ha actualitzat les xifres sobre l’evolució de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana.

Com cada dia, ha començat amb el nombre d’altes, i és una xifra prou positiva, ja que en les últimes 24 hores, 342 persones ha superat la malaltia. En total ja serien 3.702 persones les que han superat la Covid-19.

Barceló ha informat que en les últimes 24 hores s’han registrat 191 nous casos positius, 2 d’ells són del Departament de Salut d’Alcoi. Amb aquests ja serien 9.615 les persones que han donat positiu. Cal recordar que és una xifra acumulativa des de l’inici de la pandèmia.

Pel que fa al nombre de persones ingressades, hi ha actualment 1.247 persones als hospitals valencians, i 274 d’ells estan a l’UCI.

Malauradament encara continua morint gent a causa d’aquesta malaltia, i en les últimes 24 hores hi ha hagut 27 víctimes mortals, de les quals 5 són del Departament de Salut d’Alcoi. Aquesta nova xifra fa que el nombre de persones que han perdut la vida per culpa de la Covid-19, a 16 d’abril siga de 972 persones.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *