foradia subscriutegrat

Estem en el camí de tornar a la “nova” normalitat

La desescalada per a tornar a la "nova" normalitat, i els primers que han pogut gaudir de la primera d'aquestes mesures que ens alleuja d'estar confinats • Gràcies a l'objectiu de Diana Sanus hem pogut captar alguna d'aquestes imatges

L’objectiu de Diana Sanus ha pogut captar alguna d’aquestes imatges d’aquesta primera mesura de la desescalada, imatges per al record, i inclús històriques.

Des del passat diumenge 26 d’abril s’han començat a activar mesures per anar alleujant aquesta situació tan dura de confinament, i els xiquets i xiquetes van ser els primers que van gaudir d’aquesta decisió del govern. Gràcies a l’objectiu de Diana Sanus hem pogut captar alguna d’aquestes imatges

Ja portem quasi un mes i mig de confinament, alguns adults han pogut eixir a fer la compra o a tirar la brossa, però, els més menuts i menudes de les cases han suportat el confinament a les cases, com uns verdaders herois.

El govern d’Espanya està començant la desescalada per a tornar a la “nova” normalitat, i els primers que han pogut gaudir de la primera d’aquestes mesures que ens alleuja d’estar confinats a les nostres cases han sigut ells, els xiquets i xiquetes. Els carrers de tota Espanya tornaven a sentir veus i crits d’alegria, alegria llògica, ja que tornaven a eixir.

Font: D.Sanus | B.Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *