foradia ivace

Dia dels Músics des dels balcons i finestres

L'Ajuntament i l'Associació de Sant Jordi han proposat que demà dia 21 d'abril la ciutadania cante des dels seus balcons l'Himne de Festes, en homenatge respectuós a totes les persones que han faltat i fent una mostra simbòlica d'unió de tots els alcoians i alcoianes

Comencem la setmana en la qual s’hauria de celebrar la trilogia festera, però, per culpa d’aquesta situació excepcional, encara no sabem quan tornarem a sentir la música als carrers i a veure el colorit que hi ha als carrers d’Alcoi durant les Festes de Moros i Cristians.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació de Sant Jordi, han proposat a tota la ciutadania fer un xicotet homenatge, demà, dia 21 d’abril, i per als més tradicionals, el Dia dels Músics. Es tracta de què tots nosaltres des dels nostres balcons i finestres a les 9 de la nit i cantem l’Himne de Festes.

Per tal de dur endavant aquesta iniciativa, totes les emissores de ràdio locals emetran des dels seus dials l’himne dues vegades, com marca la tradició.

El dia dels Músics tots els alcoians i alcoianes cantem units l’himne de Festes, formem un gran cor i demà també units formarem un gran cor des dels nostres balcons contra el Coronavirus, perquè units és com podrem eixir d’aquesta crisi. Aquesta acció que portem endavant des de l’Associació de Sant Jordi i l’Ajuntament d’Alcoi, també volem que servisca d’homenatge a totes les persones que han mort i que no poden estar entre nosaltres“, ha explicat la regidora de Festes, Carol Ortiz.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *