foradia subscriutegrat

Pareix que el sacrifici del confinament està fent efecte

Sols 60 nous casos en tota la Comunitat Valenciana, un d'ells al Departament de Salut d'Alcoi. Segons la consellera Ana Barceló, és la xifra més baixa des del dia 13 de març

Les mesures de l’Estat d’Alarma pareix que estiguen fent efecte, ja que les xifres anunciades hui per la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, fan veure que cada vegada són menys el nombre de nous contagis.

Des de les últimes 24 hores, sols s’han registrat 60 nous casos positius de Covid-19, una xifra molt més baixa de la que ens anunciaven des de conselleria fa unes setmanes. D’aquests nous casos, un d’ells és del Departament de Salut d’Alcoi. La consellera ha informat que no hi havia una xifra tan baixa des del dia 13 de març. Açò podria demostrar que per fi tot el sacrifici que tota la població està fent serveix per a millorar la situació

Pel que fa a la xifra de persones que han rebut l’alta, en l’últim dia, 90 persones han superat al coronavirus en tota la Comunitat Valenciana.

Una altra de les dades que s’ofereix des de la conselleria de Sanitat, és la de persones que han mort. A les últimes 24 hores, s’han registrat 10 noves víctimes mortals. Encara que és una mala notícia, cal assenyalar, que és una xifra molt més baixa de les que escoltàvem en les últimes setmanes. Cap d’aquestes víctimes s’han registrat ni al Departament de Salut d’Alcoi, ni en la província de València.

“Gràcies a l’enorme treball i la passió de pares, mares, avis i tots aquells que estan ara mateix confinats a casa i que cada dia es reinventen perquè siga un dia meravellós, un dia nou per a tots els nens i nenes,” concloïa la consellera de Sanitat Ana Barceló.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *