foradia elgrat

Les xiquetes i els xiquets ja poden eixir a passejar pel carrer aquest diumenge

L’Ajuntament recorda les limitacions d’aquesta nova mesura del Govern dins de la declaració de l’estat d’alarma i destaca l’alt grau de responsabilitat del confinament de les alcoianes i alcoians

Foto Diana Sanus./

En poques hores comença la mesura decretada pel Govern d’Espanya per als xiquets i xiquetes fins a 14 anys isquen al carrer. Dins de la declaració de l’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19, comença demà diumenge 26 d’abril.

Un passeig al dia, a partir del diumenge entre les 9 i les 21 hores evitarem les hores de màxima afluència, una hora al dia. Acompanyats per un adult, un germà o germana major d’edat, que convisca amb les i els menors. Un màxim de 3 infants, fins a 14 anys.

El passeig serà per llocs pròxims en espais naturals peró com a molt 1 kilòmetre de distància del domicili. Els menors poden portar les seues joguines com bicicleta, patinet. I mantenir la distància social de 2 metres amb altres persones, evitant també el contacte amb elements comuns. 

Recordar-se’n de seguir les limitacions indicades per protegir-se i protegir als altres.

Els parcs de la ciutat estan tancats i no es poden utilitzar ni les zones de jardins ni els parcs infantils. Tampoc es poden utilitzar els bancs ni altres elements comuns. Ni es pot anar a llocs com la via verda o els paratges naturals de la ciutat. 

Els menors o adults si tenen símptomes de Covid-19 no poden eixir al carrer i han de seguir les mesures d’aïllament recomanades per a aquests casos. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *