foradia subscriutegrat

El Departament de Salut d’Alcoi ha registrat 3 nous casos positius a les últimes 24 hores

En total en tota la Comunitat Valenciana s'han registrat 40 nous casos positius, la mateixa xifra que es va registrar el dia 14 de març i la més baixa des del dia 17 del mateix mes

Cada dia s’actualitzen les xifres sobre l’evolució de la Covid-19. La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat que a les últimes 24 hores s’han registrat 40 nous casos positius de coronavirus al nostre territori, 3 d’ells provenen del Departament de Salut d’Alcoi.

Una altra de les dades importants que remarca la conselleria és que des de l’última actualització en el dia d’ahir s’han donat 74 noves altes. Cal assenyalar que des de la setmana passada el nombre de persones que han superat la Covid-19 ha incrementat un 37% aproximadament.

A hores d’ara 763 persones estan ingressades als hospitals de la nostra comunitat, i 149 d’ells en l’UCI. En l’última setmana el nombre de persones que estan en l’UCI ha baixat un 32%.

Per altra banda, una altra de les xifres que ha baixat considerablement és la de persones que han mort, ja que a les últimes 24 hores, 4 persones han perdut la vida per culpa d’aquesta malaltia. Al Departament de Salut d’Alcoi no s’ha registrat cap d’aquestes defuncions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *