foradia subscriutegrat

449 nous positius a la Comunitat Valenciana

Ana Barceló actualitza les dades sobre l'evolució del coronavirus al País Valencià, i malauradament les xifres continuen augmentant

Com cada matí, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, ha comparegut per a donar les últimes informacions sobre l’evolució del COVID-19 al País Valencià. En les últimes 24 hores s’ha registrat 449 nous positius a la Comunitat Valenciana. 40 d’ells són de la província de Castelló, 229 de la d’Alacant i 180 són de la província de València.

Aquests nous positius fan que el nombre total de persones afectades pel coronavirus siga de 2.616 al nostre territori, que per províncies serien 269 de Castelló, 858 d’Alacant i 1.487 de València.

Malauradament també han augmentat el nombre de víctimes mortals i ja són 143 persones les que han perdut la vida per culpa de la pandèmia. 11 són de Castelló, 71 d’Alacant i 61 de la província de València.

Una altra de les dades que preocupa és el nombre de professionals sanitaris que han donat positiu, i actualment són 485.

Hui no s’han donat dades específiques sobre les residències, però Barceló sí que ha anunciat que hi ha 45 residències a tot el País Valencià que tenen algun cas als seus centres. 6 d’aquestes residències són de Castelló, 11 d’Alacant i 28 de la província de València.

Per últim cal destacar les bones notícies que deixa aquestes últimes hores, i és que ja s’han donat 44 altes, i 8.543 proves han donat resultats negatius.

Font: Belén Rivas./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *