foradia subscriutegrat

Victor Pastor fa sonar la música clàssica en ‘Art a Casa’

Art&Cultura' via internet en la web lesmuntanyes.com • En aquesta nova edició en 'Art a casa' el nostre convidat provee del món de la música clàssica el violinista Víctor Pastor.

Seguim a l’espai videogràfic ‘Art a Casa’ per mantenir el contacte a la Cultura de valencianes i valencians aquests dies de confinament. En aquesta nova edició Víctor Pastor ens interpreta al seu violí una peça de Bach.

El violinista interpreta l’Adagio de la Primera Sonata per a violí de Bach, per a què tots nosaltres des de les nostres cases puguem gaudir de música clàssica en directe.

Víctor Pastor va guanyar la beca d’estudis musicals ‘Antonio Pérez Verdú’ concedida per l’Ajuntament d’Alcoi i que li serveix per continuar estudiant, ara ens cautiva amb una peça de Johann Sebastian Bach.

Gent del món de les lletres, de la pintura i l’escultura estan passant per la secció ‘Art a Casa’, i ara també el món de la música en ‘Art a casa’, gràcies al violinista Víctor Pastor.

Tenim ben oberta la finestra per a compartir aquests dies a casa, i seguim parlant amb els diferents artistes, escriptors, pintors, músics, poetes, etc. que ens mostren el seu art.

Art a Casa’ un espai de cooperació entre la gent de la Cultura per mantenir-se en contacte, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: B.Rivas | S.Sempere./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *