foradia camaraalcoi

La Diputació de València aposta per una cultura més pròxima

Des de la institució han creat una web que serveix de plataforma de distribució a materials culturals molt diversos produïts per l'Àrea de Cultura

Des de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València han creat la web culturadeproximitat.com per tal d’acostar la cultura a tots. És una web molt senzilla, un contenidor cultural que es complementa amb els habituals canals de comunicació dels museus o institucions dedicades a la cultura.

Per tal de realitzar-la s’ha escollit un repertori de material que seran molt accessibles, i així es podrà redescobrir la cultura i acostar-la a la ciutadania, i més ara, aprofitant el temps lliure.

La plataforma, com explica el diputat de Cultura Xavier Rius, “no s’ha plantejat com a alternativa als habituals canals de comunicació de cada museu o de cada servei, sinó com a un complement que pot facilitar el transvasament de les nostres inquietuds i preferències d’uns àmbits a altres“.

Xavier Rius, ha destacat que: “De sobte ens hem trobat amb hores i hores per a escodrinyar tots els racons de casa nostra. També al nostre imaginari hem pogut obrir departaments oblidats, interconnectar-los, despertar de la mà de la cultura, curiositats, aficions i pensaments que ens poden ajudar a fer la vida més fàcil“.

Amb aquesta plataforma es pretén facilitar l’accessibilitat al material cultural de diferents àmbits. Per això en aquesta web trobarem catàlegs i estudis editats pels museus de la Diputació, així com produccions pròpies, com per exemple, els vídeos del programa “València és música”. També podrem veure materials didàctics per a l’aprenentatge del valencià o algunes obres de Teatre Escalante.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *