foradia subscriutegrat

Joventut amb un vídeo oferirà classes de Fitdance per fer en casa

Els video s’emetrà a través de les seues xarxes socials els dies 7, 14, 21 i 28 de maig a les 18.30 hores.

Des de la regidoria de Joventut s’oferiran classes de Fitdance una vegada a la setmana en vídeo perquè des de casa es puga fer exercici. Els video s’emetrà a través de les seues xarxes socials els dies 7, 14, 21 i 28 de maig a les 18.30 hores.

El videos en mostraran com fer exercici millora l’equilibri i la coordinació. La professora Sandra Ardaiz, és diplomada en dansa clàssica i dansa espanyola, i fa classes en els centres de dansa de Fitdance i porta la coodirecció del Ballet d’Inma Cortés.

El Fitdance és una classe de ball en la qual es fusionen diferents estils musicals amb la finalitat de cremar calories. La Zumba és ideal per a omplir el cos d’energia i tonificar-lo, amb l’única diferència que amb el Fitdance es poden realitzar més passos i moviments.

Cal recordar que és molt bo per a relaxar la ment i els músculs, alliberar tensions, combatre l’estrés i generar endorfines, també denominades molècules de la felicitat.

Aquestes són les xarxes on es publicaran els vídeos: Facebook: @alcoijoventut, Twiter: @joventutalcoi, Instagram: @joventutalcoi, Instagram: @clubjovealcoi i Youtube: Joventut Alcoi.

La regidora de Joventut, María Baca, indica que: «estem readaptant la nostra programació a les noves circumstàncies i pensem que és una molt bona iniciativa promoure alternatives d’oci saludable per als nostres joves, com és el cas del fitdance que a més de ser un estil molt nou també és molt divertit.».

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *