foradia ivace

Alcoi aprova el Pla Jove d’Alcoi 2022-2026

L’objectiu és aplicar polítiques locals per al jovent durant els pròxims anys

El Ple de l’Ajuntament d’Alcoi ja ha aprovat el I Pla Jove Alcoi 2022-2026 amb el vot favorable de tots els partits i l’abstenció de Vox. L’objectiu d’aquesta iniciativa és implementar polítiques locals de joventut per als pròxims anys. Es tracta d’un instrument construït col·lectivament, amb les aportacions de diferents actors socials i institucionals i, de manera protagonista, amb les contribucions de les joves i dels joves alcoians.

La regidora de Joventut, María Baca, ha volgut “donar les gràcies a la corporació per l’aprovació del primer pla jove a la ciutat d’Alcoi. Aquest Pla és un document molt extens i complet que ha sigut elaborat de manera col·lectiva amb 1.200 joves, associacions juvenils, no juvenils, entitats empresarials…”.

El Pla s’ha dissenyat seguint el camí dels estudis sociològics de joventut que es realitzen en l’àmbit estatal, la qual cosa els permetrà realitzar comparacions amb altres escales territorials. També és un instrument amb caràcter viu que ha de sotmetre’s a seguiment en els pròxims anys.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *