lasarga itealcoi

Ana Barceló anuncia la mort d’una tècnica de cures d’infermeria de l’Hospital d’Alcoi

La víctima portava ja un mes ingressada en l'Hospital Verge dels Lliris i la notícia s'ha conegut aquest matí

Dos mesos després de l’inici de la pandèmia i ja són habituals les compareixences de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública Ana Barceló en la qual dóna les últimes informacions sobre l’evolució de la Covid-19 en la Comunitat Valenciana.

Segons ha informat la consellera, en les últimes 24 hores han mort 6 persones en tota la comunitat, i a més, ha informat que a l’Hospital d’Alcoi ha mort una de les tècniques d’infermeria d’aquest centre. Aquesta víctima es comptabilitzarà al Departament d’Alcoi demà. La consellera ha volgut donar el seu còndol a la familia i els companys d’aquesta treballadora de l’Hospital Verge dels Lliris.

Barceló també ha informat sobre l’evolució de les persones que han rebut l’alta des del dia d’ahir. 144 persones han superat a la Covid-19, el que ja fa que sumen un total de 9.089 altes. Aquesta xifra suposa que el 65% dels casos positius han superat la malaltia.

Pel que fa als nous contagis, 56 persones al País Valencià han donat positiu. 2 d’aquests nous casos són del Departament de Salut d’Alcoi. Aquests nous casos positius se sumen als 13.937 casos positius des de que va començar la pandèmia, però, cal recordar que actualment estan en actiu 3.497 casos.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *