Foradia ajualcoitel

IES Cotes Baixes prepara unes portes obertes virtuals

L'objectiu és mostrar la seua oferta informativa i aquesta trobada se celebrarà el dia 27 de maig

A causa de la crisi sanitària que estem passant, tots hem començat a modificar moltes coses a la nostra vida. Tot està canviant i hem d’adaptar-nos a aquesta situació. Així ho han fet també a l’IES Cotes Baixes d’Alcoi.

Aquest centre ha organitzat una jornada de portes obertes virtual per tal d’ensenyar a tots aquells que estiguen interessats la seua oferta formativa, siguen de l’ESO, Batxillerat o FP.

La trobada es durà a terme mitjançant l’aplicació Microsoft Teams, i estarà organitzada en funció dels estudis triats amb l’objectiu de garantir l’atenció personalitzada i que els participants puguen rebre la informació que més els interesse. Per això, es convocarà als inscrits en diferents horaris per a garantir també l’assistència d’aquelles famílies que tinguen més d’un fill estudiant o de nou ingrés en el centre.

La jornada se celebrarà el pròxim dia 27 de maig, però per tal de poder participar s’haurà de realitzar una inscripció que es podrà fer fins al dia 22 de maig a la web del centre, concretament en aquest enllaç.

En aquestes visites es comptarà amb la participació de professors per tal d’explicar la proposta educativa del centre, un grup d’alumnes per a contar la seua experiència i a més representants dels treballadors de l’administració que explicaran com s’ha de realitzar la matrícula.

Pel que fa a aquest tema, les matrícules, es podrà tramitar a través de la web del centre mitjançant la signatura electrònica. Tots aquells que no disposen de signatura electrònica o preferisquen l’atenció personal, podran assistir al centre, ja que s’està desenvolupant un sistema d’atenció presencial amb pantalles.

A més a més, els alumnes de nou ingrés que acudisquen al centre a recollir i entregar documentació, podran plantejar les seues preguntes a través d’aquesta pantalla i seran resoltes en temps real.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *