foradia mediambient

L’IES Pare Vitòria prepara la jornades de portes obertes de forma online

Encara que aquestes jornades es realitzen des de casa, s'ha d'omplir una inscripció a la pàgina web del centre

Tots ens hem d’adaptar a aquesta nova normalitat, i els centres educatius estan treballant per a poder dur a terme la seua programació dins d’aquesta situació. Així ho ha fet l’IES Pare Vitòria amb les seues jornades de portes obertes.

El dia 22 de juny tot aquell que vulga visitar el centre ho podrà fer des de la seua casa, però abans s’haurà d’omplir una inscripció, que es podrà realitzar a la web de l’institut.

Segons el nivell educatiu o el cicle formatiu que necessitem saber informació, l’institut ha preparat una sèrie d’horaris. Per a l’ESO les “visites” seran a les 7 de la vesprada. A continuació, a les 7 i mitja serà el torn de Batxillerat, i a les 8 i mitja per aquells que estiguen interessats en el Batxillerat Nocturn.

Però, l’IES Pare Vitòria, no sols ofereix aquest tipus d’educació. També té en la seua oferta educativa tres cicles formatius: Cicle Formatiu Grau Mitjà de Tècnic de Laboratori, Cicle Formatiu Grau Superior d’Anàlisi i Control de Qualitat i el Cicle Formatiu Grau Superior d’Educació i Control Ambiental. Les jornades de portes obertes per a aquests cicles seran a les 8 de la vesprada.

Des de l’IES Pare Vitòria esperen rebre a molta gent de forma digital, per tal d’ensenyar a tots que ofereixen un ensenyament públic i de qualitat.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *