foradia subscriutegrat

‘El CAEHA recomana…’ Jordi Doménech, els aspectes avançats de l’urbaniste alcoià César Cort Botí

Continuem el cicle "El CAEHA recomana..." els socis en una breu ressenya proposen una recomanació, la de hui ens la fa el soci Jordi Doménech Romá, que analitza la figura de l'enginyer, arquitecte i urbanista César Cort Botí

Hui rebem la recomanació del soci Jordi Doménech Romá, que analitza la figura de l’enginyer, arquitecte i urbanista César Cort Botí (1893-1978). César Cort va ser el primer catedràtic d’Urbanisme d’Espanya, President de la Federació Internacional d’Urbanisme i un destacat defensor de l’urbanisme organicista i comarcal.

L’autor tracta els aspectes avançats de l’urbanisme de Cort, ja que algunes de les seues apreciacions es van anticipar sis o set dècades als greus problemes urbanístics actuals. L’article ha estat publicat a la revista Círculo Industrial Alcoy.

DOMÉNECH, Jorge (2020). “César Cort Botí (1893-1978) y su urbanismo avanzado”. Revista Círculo Industrial Alcoy, 12, pp. 23-24.

El Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics per a continuar divulgant la història local i el nostre patrimoni des de casa,  i el diari digital Les Muntanyes està compartint.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *