foradia subscriutegrat

El dilluns 25 de maig torna la normalitat a l’autobús urbà

L'única línia que continuarà sense funcionar serà la que va al Cementeri. A més a partir del dia 25 sols es podrà pagar amb targeta o amb els bons municipals

A partir del dilluns 25 de maig tornarà la normalitat als autobusos urbans d’Alcoi, excepte en la línia que va al Cementeri que encara no estarà en funcionament. La resta de línies tindrà el seu horari i recorregut habitual.

A més a més, una de les novetats en aquesta tornada a la normalitat és que sols es podrà pagar amb targeta o amb els bons municipals tal com va emetre la Conselleria de Transport el passat 16 de maig.

Des de l’Ajuntament volen recordar que tots els bons emesos estan vigents, ja que es van prolongar des de la declaració de l’Estat d’Alarma i són vàlids. Els ciutadans que no disposen d’aquests bons poden aconseguir-los de forma presencial a l’Ajuntament demanant cita prèvia al telèfon 965537123.

Els conductors estaran protegits per una mampara i es recorda als usuaris que és obligatori l’ús de mascareta i que s’han de continuar amb les mesures sanitàries.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *