lasarga ajualcoitel

1.608 persones han participat en els Jocs Esportius

Aquesta 38 edició es recordarà per la interrupció de la competició en plena temporada per culpa de la Covid-19

El centre d’Esports ha fet un balanç sobre com ha sigut la 38 edició dels Jocs Esportius. Sens dubte serà una edició que serà recordada per tots els participants per la seua suspensió en plena temporada, concretament en l’últim terç de la competició, i a més, amb l’acte de clausura, que se celebra amb l’Esport 3D ajornat, tot per culpa de la pandèmia de la Covid-19.

Segons ha informat la regidoria d’Esports, en aquesta temporada han participat 1.608 persones. La majoria d’elles pertanyen als 34 equips de futbol sala, seguits pel bàsquet amb 21 equips.

Fins al moment en el qual es va suspendre la competició, ja s’havien disputat totes fases de Lliga en les modalitats d’esports d’equip, quedant la competició de Copa sense acabar i la Fase Provincial sense arribar a poder disputar-se.

A més també hi ha altres modalitats individuals dins dels Jocs Esportius com BMX, escacs, orientació, gimnàstica rítmica o artística, tir amb arc, atletisme o judo, i algunes d’elles ja havien celebrat diverses jornades.

Un any més, amb la col·laboració de la companyia asseguradora Unió Alcoiana Segurs, els Jocs Esportius s’han convertit en un dels elements fonamentals en la promoció de l’esport i l’activitat física per a xiquetes i xiquets d’Alcoi i altres poblacions pròximes.

Miguel Juan Reig, regidor d’Esports ha destacat que: “Agraïm a tots els col·lectius implicats en aquesta nova edició dels Jocs Esportius i els emplacem a treballar en la nova temporada que desitgem puga transcórrer de la forma més habitual possible“.

Font: Redacció./


culturalcoi

ajualcoiturisme

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *