foradia subscriutegrat

Últim podcast de la série ‘Contes del Sambori’ d’Amàlia Garrigos

En aques quart podcast mostrem els alumnes Mauro Zamorano, Desiré Pérez i Alba Seller, la reflexió de Vicent Romans, Sílvia Colomer i l'actriu Rosanna Espinós, amb la música de Dani Miquel

Quart capítol del Podcast ‘Els contes del Sambori‘, arribem al final d’aquest recorregut sonor dedicat a la fantasia i la imaginació de l’alumnat de les escoles i instituts de les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Dóna-li a la reproducció.

En aquest últim episodi hi participen els alumnes Mauro Zamorano, de l’IES Cotes Baixes d’Alcoi, Desiré Pérez del CRA Mariola Benicadell i Alba Seller d’El Romeral d’Alcoi. . Hi col.laboren la narradora Sílvia Colomer i l’actriu Rosanna Espinós.

Tanquem aquest temps d’encantament dels contes presentats als Premis Sambori 2020 amb la reflexió de Vicent Romans, membre de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià Comta.

A més a mes, acompanyats de la música composta per Dani Miquel fa uns anys per a les Trobades d’Escola Valenciana a Cocentaina. Durant la primera setmana de juny, es faran públics els guanyadors del Premi Sambori. 

A més a més la primera setmana de juny, es faran públics els guanyadors del Premi Sambori. 

Guardeu aquests arxius sonors com or en pany i gràcies a totes i tots per la vostra creativitat. Tant de bo repetim l’experiència.

Una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, la Fundació Sambori amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alcoi i de Cocentaina. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *