foradia subscriutegrat

Arranca la III Ruta de Contacontes de la Mancomunitat

• En total seran 12 rutes pels diferents pobles de la Mancomunitat amb la finalitat de divulgar el patrimoni llegendari • Benimarfull inaugura la ruta, este divendres 22 de juny, a les 20 h

En marxa la III edició de la Ruta de Contacontes de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i la Coordinadora pel Valencià, ‘Un estiu de llegenda’. En total seran 12 rutes pels diferents pobles de la Mancomunitat, durant els mesos d’estiu i tardor, amb la finalitat de divulgar el patrimoni llegendari i rondallístic i, alhora, fomentar el turisme cultural.

En cada ruta, d’una hora de duració, dos professionals de la narració oral explicaran contes i rondalles, en tres escenaris diferents de cada localitat. Benimarfull inaugura la ruta, este divendres 22 de juny, a les 20 h, a la plaça de l’Església. Les rutes són gratuïtes i no cal inscripció.

Enguany, segons ha comentat Francesc Gisbert, de la Coordinadora pel Valencià, està prevista la participació d’alguns dels millors narradors valencians, com ara Almudena Francés, Jordi Raül Verdú, Llorenç Giménez, Lluís Abad, Rosa Fraj, Sílvia Colomer, Rosanna Espinós, Jordi Carbonell, Tània Muñoz, Eva Andújar, el grup Anbelú, Víctor Labrado o Carles Cano, entre altres.

Mariona Carbonell, gerent de la Mancomunitat, ha reiterat l’aposta de les rutes de contacontes com un element més per a dinamitzar la vida als pobles i oferir activitats familiars d’entreteniment que facen valdre el nostre patrimoni.

Les dates provisionals de les rutes de contacontes seran: Benimarfull (22 de juny), Millena (12 juliol), Gorga (14 de juliol), Alfafara (28 de juliol), Gaianes (5 d’agost), Agres (27 d’agost), L’Orxa (2 de setembre), Muro (setembre), L’Alqueria d’Asnar (15 de setembre), Banyeres de Mariola (7 d’octubre), Alcoi (21 d’octubre) i Cocentaina (10 de novembre).

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *