foradia subscriutegrat

Ciutadans sol·licitarà al pròxim plenari un pla de desbrossament de zones verdes

Amb aquesta mesura es pretén evitar nous incendis a la ciutat, ja que el passat cap de setmana es van viure tres episodis d'aquest tipus

La portaveu del grup Ciutadans Alcoi, Rosa García, ha anunciat que sol·licitarà per al pròxim plenari que el govern local posen en marxa un pla especial de desbrossament i manteniment de parcel·les urbanes abans de l’arribada de l’estiu.

Rosa García ha lamentat que durant l’últim cap de setmana del mes de maig ja hàgem tingut “aquests desgraciats episodis amb tres incendis” i argumenta que aquesta situació “confirma que és necessària una intervenció sense més demora“.

García a més, demana que dins d’aquest pla municipal per a evitar els incendis, també es realitze una campanya informativa per tal de recordar a aquells que tenen parcel·les privades que també tenen l’obligació de cuidar els seus terrenys.

La regidora de Ciutadans ha defés que: “per tal de garantir la seguretat de la població s’ha de actuar no sols als entorns de la propietat pública, sinó de tota la ciutat“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *