foradia subscriutegrat

El Pare Vitòria ofereix una extensa oferta formativa

Des de l'Institut volen donar oportunitats a tot el món perquè es forme o amb els batxillers diürns i nocturns o amb els diferents cicles formatius i la formació professional bàsica

Toni González, director de l’IES Pare Vitòria, i Maria Doménech, cap d’estudis de cicles formatius i batxillerat nocturn, han explicat tota l’oferta formativa que s’ofereix des d’aquest centre.

Sens dubte, volen donar oportunitats a tot el món a formar-se i a preparar-se per al món acadèmic i laboral.

Pel que fa al batxillerat, el Pare Vitòria té humanitats i ciències socials, i ciències i tecnologies, tant per a batxillerat diürn, com nocturn. Aquest és l’únic centre en tota la comarca de l’Alcoià i El Comtat que dona la possibilitat de cursar aquests cursos a la vesprada i que segons explica González: “són grups reduïts, fem atenció personalitzada, i s’adapta molt bé a les persones que estan treballant o per als esportistes d’elit. Aquest batxillerat a diferència del diürn, té l’avantatge que assignatura que aproves, ja no la tornes a cursar”.

Per la seua part, Maria Doménech ens explica la part dels cicles: “Com a novetat tenim el cicle de Jardineria, que és de grau mitjà, i també tenim la formació professional bàsica de jardineria per a la gent que no h titulat, entre els 15 i 17 anys”, però a més, entre els cicles de llarga trajectòria, la cap d’estudis ens informa que al centre es pot cursar: “Els de la família de química, que està el mitjà de Química, i el superior de laboratori. També està el d’Educació i Control Ambiental, que és un cicle superior”. Tots ells, com indica la cap d’estudis, tenen èxit després de cara al món laboral.

Tant els cursos de batxillerat, com els cicles formatius compten amb la possibilitat de fer Erasmus. En el cas de batxillerat en mode intercanvi amb altres instituts, però als cicles formatius poden estar llargues estances estudiant a altres centres europeus, o inclús, fent pràctiques en empreses del nostre continent.

El termini de matriculació per a formació professional i cicles formatius comença el dia 21 de maig amb la preinscripció, que finalitzarà el dia 1 de juny, mentre que les de l’ESO i Batxillerat es poden fer des del 3 al 14 de juny.

Des de l’IES Pare Vitòria, conviden a la gent a visitar el centre: “És fantàstic, perquè en les jornades de portes obertes les famílies i l’alumnat veu com és el centre”. Aquestes visites són de forma presencial, ja que, segons explica González: “Vam fer aquesta aposta perquè pensem que la societat ja necessita un tracte més personal”.

Font: Belén Rivas./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *