lasarga ajualcoitel

En juliol els alumnes del Taller d’Ocupació oferiran rutes per l’entorn d’Alcoi

Aquests alumnes han dut a terme el taller de "Turisme de Naturaleza, Birdwatching, i Itineraris interpretatius en el medi natural d'Alcoi", i ara posaran en pràctica els coneixements adquirits durant el curs

Durant aquest curs, “Labora” va donar una subvenció de 230.000 euros a l’Ajuntament d’Alcoi per a dur a terme el taller d’ocupació: “Turisme de Naturaleza, Birdwatching, i Itineraris interpretatius en el medi natural d’Alcoi”. Amb aquests diners s’ha pogut pagar a les persones que han fet la formació, però a més als alumnes, ja que aquest curs té com a finalitat que aquests coneixements tinguen una repercussió per a la ciutadania.

És per això que s’han preparat una programació de rutes guiades pel voltant d’Alcoi, per a visitar alguns dels paratges que té el nostre municipi.

Segons ha explicat la directora del taller, Marián Castelló, en els caps de setmana des del 4 de juliol fins a l’1 d’agost hi haurà diferents rutes per a poder triar.

Per tal de poder assistir s’haurà de fer una inscripció prèvia al correu turismenaturalcoi@gmail.com, i s’admetran per ordre, ja que l’aforament màxim per a aquestes rutes és de 20 persones.

Marián Castelló ha recomanat a tots aquells que realitzen aquestes visites que porten calçat còmode, aigua, protector solar i esmorzar per a fer una parada.

En el cartell de baix podreu veure totes les activitats programades i els seus horaris.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *