foradia subscriutegrat

39 persones es beneficiaran dels programes Avalem a l’Ajuntament d’Alcoi

La incorporació de les persones contractades amb aquest programa serà a partir d'aquest mes de setembre i correspon als programes Avalem Joves i Avalem Experiència

El govern municipal ha comunicat la contractació de 39 persones mitjançant el programa Avalem Experiència i Avalem Joves que du a terme Labora. Les ajudes tenen com a objectiu millorar l’accés a l’ocupació, i estan destinades a la contractació temporal, a jornada completa, de persones desocupades per entitats locals del País Valencià.

L’Ajuntament d’Alcoi rebrà 650.000 euros, dels quals 361.947 seran per al programa Avalem Experiència, i 308.874 per a l’Avalem Joves. A banda, el consistori aportarà 187.000 euros entre les dos subvencions.

Pel que fa al programa Avalem Experiència, està orientat a persones desocupades d’almenys 30 anys, en particular les persones aturades de llarga duració, els grups desfavorits en el mercat de treball i les persones inactives. Per altra banda, Avalem Joves està orientat a persones desocupades menors de 30 anys que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat i com a beneficiàries de Garantia Juvenil.

En total s’incorporaran 21 persones per Avalem Experiència i 18 per Avalem Joves, i gràcies a eixos contractes es cobriran llocs de feina com peons de jardineria, peons forestals, administratius o conserges.

Més endavant també s’incorporaran nous treballadors gràcies al programa ‘Avalem Capacitats’, és a dir, que entre tots els programes Avalem seran més de 50 les persones que s’incorporaran a treballar en l’Ajuntament d’Alcoi.

El programa és finançat per Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació, de la Generalitat Valenciana i són susceptibles de cofinançament pel Fons Social Europeu Plus, o qualsevol altra subvenció que vinga de la Unió Europea.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *