foradia subscriutegrat

Compromís Alcoi qualifica de decebedor el futur de Rodes

El portaveu Màrius Ivorra ha declarat «Rodes ha passat a ser de la gran esperança i motor econòmic de la comarca, a un contenidor de fum de gran qualitat arquitectònica»

El portaveu grup municial Compromis Alcoi, Màrius Ivorra ha emés una nota de premsa reflexionant sobre el futur de l’illa de Rodes, la qual reproduïm íntegrament.

Per al portaveu Màrius Ivorra «els socialistes de Francés continuen amb les velles pràctiques de Pepe Sanus. Aquell feia megaparcs que no podíem mantindre i aquest invertirà 11 milions en un projecte que no sap com generarà llocs de faena, ni d’on traurem els diners per mantindre’l».

Per a Compromís el projecte que va presentar l’alcalde la setmana passada i malgrat ser un projecte arquitectònicament correcte, deixa al descobert una gran mancança: la necessitat de crear llocs de treball, de crear empreses tecnològiques, d’invertir a reduir la taxa d’atur (6000 aturats, 5000 alcoians en ERTE’s, 800 families en Cáritas i Creu Roja).

Per a Compromís, és una burla que el govern de Toni Francés incomplisca els acords del Ple considerant el pàrquing o el restaurant formen part dels usos tecnològics i estiguen contemplats així dins del projecte. «Açò no fa més que confirmar les nostres sospites que els socialistes no tenen cap projecte de reconversió i recuperació d’un teixit industrial, tecnològic i avançat per a la nostra ciutat, sense el que serà complicat revertir el procés de reducció i fuga d’indústria de la ciutat»

El regidor Ivorra declara «a Compromís fa molts anys que estem fent propostes perquè Rodes siga un gran pol d’atracció d’innovació econòmica i de futur per a Alcoi i comarca, i per a Francés la resposta ha estat invertir en un ‘paper de regal’ extremadament car però sense cap definició per a l’interior. Aquest no és el nostre model, no volem una Àgora2»

«Altra vegada la visió electoralista i curt terminista dels socialistes ens fa perdre el tren de la innovació i el progrés. Senyor Francés, ens conformem amb parcs, restaurants i sales polivalents, deixant de costat en què van a treballar els alcoians en uns anys?, cap on ha d’anar la indústria i economia de la ciutat?»

Recordem que després de quasi 10 anys de funcionament de l’Àgora, no ha aconseguit portar cap classe d’empresa puntera a la nostra ciutat, i que el nivell de creació i supervivència de les empreses no aporta cap benefici, i sí que reporta gran quantitat de despeses a les alcoianes i alcoians. Més d’un milió d’euros ens ha costat fins ara el projecte estrela de creació econòmica socialista i no ens ha retornat res!

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *