Foradia subscriutegrat

Mateo Climent ens parla en ‘El poble és savi’

En Les Muntanyes hem parlat amb un dels socorristes de la Piscina Municipal per a conéixer com s'està vivint aquesta adaptació a la nova normalitat en aquestes instal·lacions

La nova normalitat ha dut noves normes en la societat, i a l’hora d’anar a la piscina hem de continuar tenint en compte que la Covid-19 encara no s’ha anat. Des de Les Muntanyes hem parlat amb el socorrista de la Piscina Municipal José Trenzano Alós per a conéixer com s’està desenvolupant el seu treball.

Des de sempre a les nostres piscines ha estat presents la figura del socorrista, per a controlar que ningú es poguera fer mal, o evitar possibles ofegaments. Ara, la seua tasca ha anat a més, ja que han d’estar controlant que es complisquen mesures com el distanciament social. Segons ens ha explicat Mateo Climent, un dels socorristes de la Piscina José Trenzano Alós: “Cal evitar que la gent que ve en grups estiga prop amb altres grups, ja que s’ha de guardar la distància de seguretat“.

Aquest socorrista a més, ha assenyalat que la majoria de gent sí que intenta guardar la distància de seguretat dins de la piscina. “Hi ha xiquets i xiquetes d’uns 14 anys volen jugar més i a vegades s’ha de cridar-los l’atenció, però és normal, estan en edat de jugar, però hi ha unes normes i es tenen que complir i normalment quan els crides l’atenció ja no ho tornen a fer, estan sent responsables“.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *