lasarga ajualcoipresuparticipa

Confrides reobri la piscina extremant les mesures sanitàries

Control d'aforament, parcel·lació, prendre la temperatura als usuaris, desinfecció de peus i mans, o el distanciament de seguretat són algunes de les mesures que han de seguir els usuaris

L’Ajuntament de Confrides/L’Abdet ha decidit obrir la piscina municipal durant els mesos de juliol i agost. Per a poder oferir aquest servei s’ha treballat molt per tal de condicionar i constatar la millora de la situació sanitària, i seguint sempre, tant els usuaris com els treballadors, les mesures sanitàries corresponents.

L’alcalde de Confrides, Rubén Picó ha supervisat tots els procediments d’adaptació i explica que: “hem treballat molt en l’adaptació de la piscina municipal para la seua reobertura. Tots els usuaris poden estar tranquils, ja que la nostra piscina municipal serà tot un referent, tant en mesures organitzatives com preventives“.

Algunes d’aquestes mesures són: el control de l’aforament, que estarà limitat a 60 usuaris, a l’entrada i eixida de les instal·lacions es prendrà la temperatura dels usuaris, se’ls desinfectarà els peus i les mans, es parcel·larà tota la superfície que ocupa la zona de gespa i terra. També es redirigirà la circulació en un únic sentit, i deixant lliure una via per tal d’accedir a les parcel·les i a la piscina, de tal forma que cada usuari o grup utilitzarà l’espai assignat.

El laboratori LABOQUIM ha estat fent analítiques prèvies a la reobertura, segons ha indicat Picó, “tots els anàlisis han eixit bé. Hem desenvolupat una sèrie de mesures basades en la normativa que marca la Generalitat Valenciana i que estaran marcades en tot el recinte per a poder gaudir d’aquest entorn de manera segura“. “S’ha llevat el mobiliari urbà, els serveis estaran tancats i les dutxes es revisaran constantment” ha assenyalat l’alcalde de Confrides.

El preu de l’entrada és com el de la resta d’anys, d’1’5 euros (a partir dels majors de 16 anys), i d’1 euro per als menors de 14 anys. L’horari d’apertura serà d’11 del matí a 2 del migdia i de 3 de la vesprada a 8 de la vesprada. La pausa a migdia es fa per a poder desinfectar.

Rubén Picó anima als usuaris a anar a la piscina, però, demana prudència i responsabilitat a l’hora complir les mesures.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *