foradia pressupostparticipatiualcoi

El programa ‘Ontinyent contra el foc’ suma ja els 4.942 quilòmetres

Durant el primer mes de campanya s'han dut a terme aproximadament 300 hores de vigilància entre els 25 voluntaris i voluntàries que participen en aquest programa

Segons ha informat l’Ajuntament d’Ontinyent, durant el primer mes del programa preventiu ‘Ontinyent contra el foc’ suma ja els 4.942 quilòmetres de vigilància en les 300 hores de voluntariat que s’han dut a terme entre els 25 participants.

Durant la jornada del dimarts 14 de juliol, l’alcalde de la localitat, Jorge Rodríguez, i la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, han participat d’una reunió informal en la qual es compartien experiències i valoraven el transcurs d’una campanya que està desenvolupant-se amb les mesures de seguretat per a prevenir la Covid-19.

L’alcalde agraïa al voluntariat el seu treball i implicació en un any especialment complicat per la pandèmia i amb un alt risc d’incendi a conseqüència de les condicions meteorològiques d’aquest hivern.

La campanya s’està desenvolupant de manera adaptada a la pandèmia, ja que tots els voluntaris i voluntàries Compten amb equipament com mascaretes o gel hidroalcohòlic. A més, s’han organitzat per paelles i els vehicles es desinfecten abans i després de cada torn.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *