foradia subscriutegrat

Nathalie Torres: “Aquesta no és una persecució contra Rubén Trenzano sinó contra el que representa, la defensa del valencià i la bona gestió”

Compromís adverteix del “ridícul espantós” de la causa del PP contra Rubén Trenzano

Ha qualificat la denúncia d’Eva Ortiz contra el Director General de Política Lingüística com una “persecució ideològica contra tot allò relatiu al valencià”. Torres recrimina a la popular Eva Ortiz d’haver impulsat, conscientment, una denúncia falsa contra Trenzano.

La diputada de Compromís apunta que els Populars “han volgut practicar una espècie de vendetta política contra Compromís per haver denunciat els seus casos de corrupció i saqueig contra els valencians i valencianes”.

Aquesta no és una persecució contra ell, sinó contra el que representa, la defensa del valencià i la bona gestió. Dues coses antagòniques a la gestió de la dreta: la defensa de la llengua pròpia i l’honradesa política”, els recorda al partit de dreta la diputada a les Corts Valencianes.

Nathalie Torres ha advertit que “no tolerarem indefinidament un bombardeig de denúncies falses”. Per les subvencions al valencià rebudes pels mitjans de comunicació de Francis Puig, germà del president de la Generalitat, Ximo Puig.

Com també posa en relleu les paraules de la Fiscalia que acusa a la diputada Ortiz d’exercir “reiterats esforços de la querellant per confondre a l’instructor”, i com finalment afirma que “res té a veure la present causa amb uns suposats delictes de malversació”.

La diputada de Compromís en les Corts, Nathalie Torres, ha elogiat la petició de la Fiscalia al Jutjat d’Instrucció número 9 de València d’arxivar la causa oberta contra el Director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano.

Així mateix, Torres ha afirmat que “des de Compromís no tolerarem indefinidament un bombardeig de denúncies falses per part del Partit Popular per a provocar la imputació dels nostres càrrecs”, i ha advertit que la coalició valencianista actuarà “si persisteix l’assetjament personal, polític i ideològic contra els nostres càrrecs institucionals”.

Convé recordar que la denúncia, liderada per la diputada popular Eva Ortiz, demana sis anys de presó contra el Director General, membre de Compromís, per una suposada falsedat documental en una carta que aquest va remetre a la diputada i que segons la pròpia Fiscalia “ni es planteja si el contingut de l’escrit del querellat és contrari a la realitat, sinó que el dóna per fet”.

La diputada a les Corts Valencianes ha manifestat el seu suport incondicional al Director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, al costat del qual va compartir Direcció General durant la passada legislatura en qualitat de subdirectora: “conec a Rubén tant en el pla personal com en l’institucional i sé de la seua absoluta integritat política“.

Finalment, Torres ha advertit al Partit Popular que “són a temps de retirar la denúncia i evitar un ridícul i una afectació econòmica encara major. El Ministeri Públic s’ha manifestat contundentment sobre la querella i sobre la conducta dels populars, qualsevol batalla que la dreta pretenga mantindre sobre aquesta qüestió és aire i palla”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *