foradia subscriutegrat

‘No l’abandones, ell mai ho faria’ la nova campanya de la Protectora i Salut Pública

El regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig, i el president de la Protectora d'Animals d'Alcoi, Daniel Pérez, han presentat la nova campanya per a lluitat contra l'abandó

‘No l’abandones, ell mai ho faria’ és la nova campanya que s’ha posat en marxa des de la Protectora d’Animals d’Alcoi i la regidoria de Salut Pública.

Aquesta campanya es du a terme des de fa anys durant els mesos d’estiu principalment, ja que, com ha explicat el regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig, és l’època de l’any en la qual es produeixen més abandons. En concret el 40% dels que es produeixen a l’any.

En aquesta campanya es vol recordar que hi ha que ser responsable a l’hora de tindre una mascota i que s’ha de tenir en compte que té gastos, i que s’ha de saber gestionar el temps lliure, ja que molts durant les vacances no saben què fer amb els animals, i és per això que es produeixen la majoria dels abandons en aquest temps.

Com bé ha dit Miguel Juan Reig les mascotes són un membre més de la família, i així s’han de tractar“.

Per la seua part, Daniel Pérez ha destacat que cada vegada hi ha menys tendència a aquest tipus d’accions a la nostra ciutat, però que encara s’ha de conscienciar a la gent. “Es nota eixe descens, però és fonamental dur a terme aquestes campanyes perquè existeix aquest problema i hem de lluitar entre tots“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *