foradia barnasants

Jordi Silvestre ens explica el bon ús al nou contenidor marró per a residus orgànics

En aquest espai videogràfic el regidor de Transició Ecològica ens explica de forma detallada com he de tirar els nostres residus i com funciona el nou contenidor marró

Com hem de reciclar? La resposta la té Jordi Silvestre, en aquest espai videogràfic ens aclareix tots el dubtes que poden sorgir per fer bon ús del contenidor marró.

El regidor de Transició Ecològica ens explica de forma detallada com hem de tirar els nostres residus i com funciona el nou contenidor marró. A més recorda la campanya dels guants i mascaretes per part de departament de Medi Ambient, on incideix que es tiren en les papereres.

En aques espai videogràfic, Jordi Silvestre ens fa una explicació detallada de com funciona el reciclatge a Alcoi, a més d’aclarir alguns dubtes sobre el funcionament del nou contenidor marró per a restes orgàniques.

Recordem que li vam dedicar aquest darrers dies una entrevista al expresident de ‘Salvem l’Aqüífer El Molinar’ i ara nou el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, per a saber de primera mà que s’està realitzant des d’aquest departament de l’Ajuntament d’Alcoi per l’entorn dels alcoians i com tenim que a cuidar el planeta.

Des de Les Muntanyes estem molt conscienciats amb el medi ambient, i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *