foradia ivace

Més de mig milió d’euros en contractes menors per a reactivar l’economia

L'Ajuntament ha creat el Pla Reactiva Alcoi per a ajudar econòmicament a diferents sectors de la nostra ciutat, un d'ells la construcció. És per això que ja ha realitzat prop de 50 contractes menors des d'abril fins a juliol

El Pla Reactiva Alcoi continua en marxa perquè l’Ajuntament puga ajudar econòmicament a diferents empreses i negocis de la nostra ciutat de molts sectors diferents. Dins d’aquest programa d’ajudes hi ha una part dirigida a empreses relacionades amb el món de la construcció.

Des del mes d’abril, fins a juliol, l’Ajuntament d’Alcoi ha executat més de mig milió d’euros en 49 contractes menors d’obres, serveis i subministraments, tots ells destinats al manteniment i millora de la ciutat.

Els contractes més elevats, amb cost superior als 20.000 euros, corresponen a obres realitzades en diferents punts de la ciutat. El pressupost més alt és de 48.000 euros i s’ha utilitzat per a fer la pavimentació del barri de La Sang, i l’ha seguit la construcció de la nova rotonda entre la Carretera Font Roja i el carrer Filà Verds, amb un cost de 46.000 euros.

També s’han fet actuacions de manteniment al Camí de les Llacunes, la coberta del bar del Poliesportiu Francisco Laporta, el condicionament d’una zona per a gossos al parc de Cantagallet, la xarxa d’abastiment d’aigua potable en la zona del Preventori i la coberta del Templete de la Glorieta. Aquests contractes també han superat els 20.000 euros.

Els parcs infantils d’Alcoi també han rebut una bona injecció econòmica, i és que, s’han utilitzat vora als 55.000 euros per a reparar zona de jocs, substituir el sòl, o posar ombres.

Les zones enjardinades també s’han beneficiat d’aquests contractes, i s’han realitzat treballs en la zona del riu Riquer, enfront del Museu dels Bombers. En aquesta actuació s’han invertit 11.000 euros.

S’han fet treballs de manteniment i millora de les bardisses en diverses zones de la ciutat amb un cost de 16.000 euros, o s’han fet actuacions d’endoteràpia en arbrat de Batoi, el Centre i la Zona Nord, s’ha desbrossat el riu Riquer i el carrer Carmen Vidal.

També s’han realitzat millores en les zones de vianants dels ponts de la Petxina, Sant Roc i Maria Cristina, i s’ha reparat la inclinació de l’Alameda Camilo Sesto, així com el rebaix de les vorades de la zona de les Llometes, l’adequació de les voreres de la zona nord del Cementeri, la reparació del barranc de Na Lloba o el pas de vianants elevat en la carretera Banyeres.

Jordi Martínez, regidor d’Obres i Serveis ha explicat que: “Seguim treballant per donar un impuls a les empreses de la comarca a través dels contractes menors. En els últims quatre mesos hem executat més de mig milió d’euros en obres i millores en els nostres barris, incidint en el manteniment i millorant la imatge de la ciutat“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *