lasarga subscriutegrat

Ple Extraordinari per a tractar la gestió en la residència Domus Vi

Tots els grups municipals van demanar al govern local que se celebrara aquest plenari per a saber com s'ha dut la gestió durant la crisi sanitària

L’Ajuntament d’Alcoi ha convocat per al dijous 30 de juliol a les 12 del matí un Ple Extraordinari per a conéixer com s’ha dut a terme la gestió en la residència Domus Vi durant la crisi sanitària.

Aquest plenari va ser demanat per tots els grups polítics de l’oposició, perquè l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, done explicacions sobre com va reaccionar el govern davant la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i amb la direcció d’aquest centre de persones grans.

A més, també es demana que a partir d’ara s’informe puntualment del nombre de persones malaltes que hi ha al centre i de l’evolució d’elles.

Un altre dels punts del dia en aquest plenari extraordinari, també a petició dels grups polítics, és que s’elabore un protocol d’actuació dirigit a gestionar de manera sistemàtica i eficient possibles crisis originades per problemes de salut pública, per a poder disposar de la suficient informació actualitzada i poder exigir una correcta atenció de les persones afectades.

Aquest ple es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Alcoi en directe.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *