foradia subscriutegrat

La residència d’estudiants d’Ontinyent ha penjat el cartell de complet

S'han esgotat les 8 places que s'oferien i s'han hagut d'obrir les llistes d'espera per a noves sol·licituds

La residència d’estudiants que va posar en marxa l’Ajuntament d’Ontinyent al barri de la Vila ha completat les 8 places disponibles per al pròxim curs, i ha hagut d’obrir llista d’espera per a noves sol·licituds.

Segons ha explicat el regidor d’Educació, Óscar Borrell, aquesta residència “ens permet donar suport a l’estudiant amb menys recursos, a temps que continuem oferint avantatges a l’alumnat que opta per la nostra ciutat per a formar-se“.

A més, Borrell ha destacat que “l’impuls al Campus inclou oferir titulacions d’elevada demanda com Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri, o ADE, i altres serveis complementaris“. El regidor d’Educació també ha valorat que Ontinyent possibilita l’accés a lloguers a preus avantatjosos, i que compta amb una atractiva oferta de serveis i oci.

Jordi Vallés, regidor de Joventut, ha afegit que: “a més la residència, també ajuda a dinamitzar i rejovenir el barri de La Vila, i dotar-lo de la nova vida i activitat“.

Aquesta residència està ubicada en un immoble municipal que està al carrer Trinitat, reformat pel consistori amb els plans d’ocupació, i que està a l’abast d’estudiants universitaris del Campus d’Ontinyent, estudiants d’FP i becaris i ajudants universitaris.

El preu de lloguer és d’uns 80 euros mensuals, pel dormitori, la despesa en llum, aigua i neteja de zones comunes.

L’edifici consta de 300 m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 quartos de bany, a més d’una bugaderia i una terrassa.

A més a més es compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *