foradia mediambient

Jesús Martínez: “Els resultats han sigut molt satisfactoris, els 43 alumnes ho han aprovat tot”

En un any en el qual l'educació s'ha hagut d'adaptar per a poder continuar formant a l'alumnat, el director de l'IES Andreu Sempere fa una valoració sobre els resultats d'una de les proves més importants de la vida d'un estudiant

Any complicat per al món de l’educació, i sobretot per a aquells que s’han hagut de presentar a les proves d’accés a la universitat, uns exàmens que marquen el futur per a molts. Amb aquesta pressió s’ha sumat el fet de finalitzar el curs sense classes presencials.

Jesús Martínez, director de l’IES Andreu Sempere ens ha fet una xicoteta valoració sobre com ha anat aquesta prova en el centre. “Estem molt contents, els resultats han sigut molt satisfactoris, ja que els 43 alumnes que es van presentar ho han aprovat tot“.

Segons ens ha explicat Martínez, enguany els tribunals han canviat els models d’exàmens, ja que en totes les assignatures s’han augmentat les opcions per a poder respondre.

Des de fa uns anys aquestes proves es feien a la universitat, però enguany per culpa de la Covid-19, per tal d’evitar aglomeracions, els exàmens els van realitzar als seus centres educatius: “açò va ser millor per a l’alumnat, ja que estaven més relaxats a l’estar al seu entorn“.

Ara, hem d’esperar per tal de saber com els va als estudiants que realitzaran aquestes proves en la convocatòria extraordinària de setembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *