foradia cdturisme

La platja de Gandia acollirà avui dissabte nit un nou espectacle pirotècnic “Gandia brilla per tu. Gràcies!”

El castell serà llançat a les 23.59 hores des del braç del port pel que podrà ser vist pràcticament des de tota la platja

La platja de Gandia acollirà aquesta nit del dissabte 15 d’agost un espectacle pirotècnic en homenatge als visitants i al sector turístic sota el títol “Gandia brilla per tu. Gràcies!”.

Es tracta del segon esdeveniment d’aquest tipus que acollirà la platja després del que va ser impulsat a principi de juliol per la Diputació de València. L’àmbit empresarial i l’ajuntament ha estat treballant des del primer minut per afrontar en les millors condicions i amb seguretat la nova normalitat.

Vicent Mascarell, el regidor delegat de turisme, ha recordat que, “va ser una bona experiència que va ajudar al sector pirotècnic i és una bona excusa perquè la ciutadania i els visitants gaudisquen de la nostra platja.

Pretenem posar en valor als que són els herois de l’estiu, tots aquests treballadors del sector serveis que tot i de les circumstàncies estan possibilitant que la resta de la població gaudesca”. va declarar Mascarell.

El castell serà llançat a les 23.59 hores des del braç del port pel que podrà ser vist pràcticament des de tota la platja. El tret anirà a càrrec de la Pirotècnia Borredà.

Jose Manuel Prieto, l’edil de Política Festiva i Escena Urbana, ha explicat que aquest esdeveniment serà el primer pas per a una programació festiva que tindrà també en la pirotècnia un dels seus al·licients.

Per això, la Junta de Govern aprovarà un plec de condicions per a subministrar la pirotècnia a la ciutat. Un contracte per lots que inclou entre altres esdeveniments, un castell dins el mar.

Amb aquesta iniciativa pretenem que Gandia es convertisca en un referent de la pirotècnia durant l’estiu. Volem singularitzar aquests esdeveniments per completar l’oferta turística i que siguen un al·licient més per decidir acudir a Gandia com a destinació per a les vacances” va declarar Prieto.

Finalment, Vicente Frasquet, de l’Associació Empresarial Hotelera de Gandia i la Safor, va declarar que “estem molt contents. Aquest esdeveniment és el colofó a un treball conjunt que es realitza des del 13 de març. L’àmbit empresarial i l’ajuntament ha estat treballant des del primer minut per afrontar en les millors condicions i amb seguretat la nova normalitat. Hem de seguir recordant als turistes que Gandia és una destinació segura a què es pot venir a gaudir“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *