foradia pressupostparticipatiualcoi

7.000 sol·licituds de cita prèvia de l’Ajuntament d’Alcoi des del seu inici

Aquest servei es va posar en marxa el 29 de juny gràcies a la plataforma informàtica que serveix per a qualsevol classe de tràmit que es necessite realitzar a l'ajuntament

Des del dia 29 de juny d’enguany fins al dia 24 d’agost, l’Ajuntament d’Alcoi ha registrat 6.930 sol·licituds de cites prèvies a la plataforma informàtica que va habilitar el consistori, que unifica en un sol espai totes les gestions.

El 80% de les cites han sigut des de la web citaprevia.alcoi.org, i, la resta, el 20%, s’han realitzat per telèfon.

Segons ha informat el consistori, els quatre departaments amb més sol·licituds han sigut: Atenció al Ciutadà (Registre i Padró) amb un 43%, Tributs, amb un 22%, Recaptació, amb un 10% i PROP, amb un 9% de les sol·licituds.

L’Ajuntament d’Alcoi, a més ha destinat a una persona per a atendre exclusivament les cites per al padró de les persones que el necessiten per a la renda vital bàsica.

Segons ha explicat la regidora d’Informació i Atenció Ciutadana, Teresa Sanjuan: “estem davant una situació excepcional, ja que per a sol·licitar l’ajuda de l’Ingrés Mínim Vital és necessari el certificat d’empadronament el que ha provocat que destinem una persona en exclusiva per a tramitar aquestes sol·licituds perquè les que es dóna cita de manera urgent. A conseqüència d’aquesta situació puntual la cita per a sol·licitar aquest certificat sense urgència si és d’un mes. Quan acabe aquesta situació excepcional el termini es reduirà de manera considerable“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *