lasarga ajualcoipresuparticipa

El abonats a les instal·lacions esportives ja poden renovar el carnet

Tots aquells que ja tenien carnet en la temporada passada, tindran una reducció en la quota del 50% per a enguany

Ha començat el mes de setembre i amb ell, les renovacions de carnets d’abonats a les instal·lacions esportives municipals.

Com a novetat per a aquesta temporada, els esportistes que ja gaudien d’aquest carnet durant en la temporada anterior, tindran una reducció del 50% en la quota d’enguany, com a compensació del temps que no van poder utilitzar les instal·lacions per culpa de la Covid-19.

Aquest carnet es podrà abonar a les instal·lacions del Centre d’Esports en horari d’oficina. Els preus de les diferents modalitats estan recollits en l’ordenança de preus públics i seran els mateixos que en temporades anteriors.

Les persones amb carnet d’abonat tenen una sèrie de drets, durant el temps que dura la temporada esportiva: poden accedir presentant el carnet a les instal·lacions esportives municipals que tinguen establit preu públic, poden utilitzar la pista d’atletisme, sal d’arts marcials, sala multiús, galeria de tir amb arc, rocòdrom, pistes esportives, camps de futbol i pavellons municipals, sempre que els usuaris pertanguen als clubs i/o entitats esportives que participen en competicions de caràcter oficial.

En el cas dels camps de futbol, pistes i pavellons, la utilització queda limitada als partits i entrenaments oficials. Qualsevol altra utilització haurà de ser autoritzada per la regidoria d’Esports.

També gaudeixen d’altres drets com la reducció en el preu públic en determinades instal·lacions esportives com les pistes de tenis, esquaix, pàdel o la sala de musculació, o la gratuïtat en la matrícula per a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

La utilització de vestuaris i dutxes, o altres serveis, i a més també aconseguiran descomptes en diferents establiments d’Alcoi, presentant el carnet de les instal·lacions esportives.

Com és d’esperar, per tal d’utilitzar qualsevol instal·lació serà necessari seguir unes normes d’ús, i el Centre d’Esports ha estat treballant en elles.

A més, ha reforçat la cartelleria i ha col·locat dispensadors de gel hidroalcohòlic en tot el poliesportiu Francisco Laporta i s’aniran col·locant en la resta d’instal·lacions.

No es podrà accedir en cap de les instal·lacions esportives en el cas de presentar qualsevol símptoma compatible amb la Covid-19, ni aquelles que estiguen en període de quarantena o aïllament.

La mascareta serà obligatori utilitzar-la en tot el recinte, abans i després de la pràctica esportiva, o en els moments de descans, entrades i eixides de l’espai esportiu, en els vestuaris o en els espais en els quals no s’està practicant esport.

També s’haurà de tenir una higiene de mans freqüent, tant dels esportistes com del personal auxiliar dels clubs i entitats, i a més, s’ha de desinfectar tot el material, siga esportiu o no, després de la seua utilització.

Sols podrà entrar una persona al magatzem on es guarda el material esportiu, i si un monitor vol recollir el material del seu club, però ja hi ha una persona dins, s’haurà d’esperar fins que isca.

Òbviament, s’haurà de guardar la distància interpersonal de seguretat de, com a mínim, un metre i mig.

A més d’aquestes indicacions, s’haurà de parar atenció a la normativa que estiga vigent en tot moment, i a les normes reguladores especials que emeten les federacions esportives.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *