foradia mediambient

Torna l’autobús diari Bocairent-Ontinyent

Des de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat han compromés a renovar d'urgència la concessió de la línia regular

Les localitats de Bocairent i Ontinyent han tornat a tindre línia diària d’autobús des del passat 31 d’agost.

Aquest fet ha sigut possible gràcies al qué la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha renovat aquest contracte.

Amb aquesta renovació les dos poblacions recuperen aquesta prestació que es va cancel·lar a principis d’octubre de 2019 de forma sobtada arran de la finalització de la concessió anterior.

L’alcalde de Bocairent, Xavier Molina, va iniciar en aquest moment les gestions necessàries davant la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat per a poder recuperar aquest servei, que és important per a aquesta localitat, ja que Ontinyent és el seu municipi de referència per a l’assistència sanitària especialitzada o per a l’atenció hospitalària, i també ofereix altres serveis educatius com la formació professional, l’escola d’idiomes o el conservatori, entre altres recursos.

Ja en el 5 de novembre la Generalitat va adquirir el compromís de renovar la concessió de forma provisional fins a la implantació del nou mapa de Servei públic de transport de viatgers amb autobús.

José Moltó, subdirector general de Transports, es va posar al capdavant per a materialitzar aquest objectiu i recuperar la línia durant aquesta primavera, però l’Estat d’Alarma va impedir completar la licitació del contracte fins ara.

Ara, la nova concessió ha arribat i preveu tres serveis diaris de dilluns a divendres i un altre els dissabtes de matí, amb eixida a les 9h 50 min des de Bocairent, i amb tornada des d’Ontinyent a les 14h 15 min.

Amb el restabliment del servei, Molina refermael compromís amb la defensa dels interessos i dels serveis del poble“, al mateix temps que renova l’aposta per “una gestió continuada davant les institucions de referència que si bé no sempre donen els resultats desitjats o amb la rapidesa prevista, és l’única forma de mantenir la qualitat de vida del nostre veïnat amb uns serveis públics i de qualitat“.

L’alcalde de Bocairent es troba satisfet per recuperar aquesta línia regular i agraeix la implicació de la Generalitat, i, especialment del subdirector general de Transports, José Moltó.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *